Adverteren en drukwerk

Voor veel bedrijven is het belangrijk om overal gevonden te kunnen worden. Adverteren is een manier om dit te realiseren. Bij SG-Webdesigns kunnen wij zorgen dat u door middel van advertenties goed in de social media gevonden wordt.

Als u liever wilt adverteren door middel van drukwerk kan dit ook. Wij kunnen dan de flyers voor u ontwerpen en deze laten verspreiden via de post. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor flyers, visitekaartjes, posters en meer.

Domein en hosting

Webhosting (of hosting) is het onderbrengen van uw website op een computer (server) die permanent is verbonden met internet. Op die manier is uw website altijd bereikbaar voor bezoekers.
U huurt ruimte op één van onze servers. Wij beheren de server voor u en zorgen ervoor dat uw website veilig en bereikbaar is.

U hebt de keuze om voordelig een nieuwe domeinnaam af te nemen of om uw bestaande domeinnaam te verhuizen.

Logo’s en huisstijlen

Door een huisstijl te ontwerpen die bij de identiteit van uw organisatie past en deze consistent door te voeren, wordt de naamsbekendheid van uw organisatie versterkt en wordt de identificatie door uw eigen medewerkers met de organisatie vergroot. Het is tevens een goede manier om je als organisatie ten opzichte van de concurrentie te onderscheiden.

Een logo is een symbool dat verwijst naar de activiteiten of naar specifieke kenmerken van uw organisatie. Een voorbeeld hiervan is de schelp van Shell.

Social Media

Tegenwoordig maken veel bedrijven gebruik van social media. Zo kunt u een groter bereik creëren door uw bedrijf ook aan te melden op social media. Enkele voorbeelden van social media zijn Facebook, Twitter en Google+.

Als u ervoor kiest om door ons een website of webshop te laten maken en u hebt zelf nog geen social media-accounts dan kunnen wij deze voor u aanmaken. Wij verzorgen dan uw Facebook, Twitter of andere gewenste social media-accounts.

Websites en webshop

Bij ons kunt u terecht voor een eenvoudige website, maar ook voor een gecompliceerde webshop met vele opties. U kunt ervoor kiezen om een onderhoudsabonnement af te sluiten zodat wij uw website bijhouden.

Een website met een responsive design is geoptimaliseerd voor alle apparaten. Het ontwerp van een responsive design schaalt mee met de afmetingen van een scherm zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid

Zoekmachine optimalisatie

Voor uw bedrijf is het zeer belangrijk om bij een zoekopdracht zo hoog mogelijk te komen op bijvoorbeeld Google, Yahoo en Bing. Het streven is ook om bij een zoekopdracht op één of meerdere zoekwoorden teruggevonden te worden.

De gekozen zoekwoorden worden op de juiste wijze in de pagina’s toegepast. U krijgt per pagina het advies hoe de titels, omschrijvingen, koppen, URL’s en teksten het best kunnen worden herschreven om een zo hoog mogelijk resultaat in Google te behalen.