Adverteren

Voor veel bedrijven is het belangrijk om overal gevonden te kunnen worden. Adverteren is een manier om dit te realiseren. Bij SG-Webdesigns kunnen wij zorgen dat u door middel van advertenties goed in de social media gevonden wordt. Zo kunt u bijvoorbeeld beter gevonden worden op Google door middel van Adwords of op Facebook door middel van een campagne.

Google Adwords

Op Google kunt u adverteren door middel van Adwords. Dit is een belangrijk onderdeel van de zoekgigant Google. Hierdoor hebt u de mogelijkheid om met uw pagina bovenaan of aan de zijkant te komen op Google. Dit zijn de advertenties die boven of naast de zoekresultaten komen te staan.
Als adverteerder kiest u hier zelf het bedrag dat u maximaal aan deze dienst wilt uitgeven. Let er wel op dat u hiervoor per klik betaalt. Dat wil zeggen dat u betaalt voor iedere keer dat iemand op uw advertentie klikt.
Ook is het vaak zo dat er meerdere bedrijven zijn die hetzelfde kernwoord voor de advertentie gebruiken. Het is dan zo dat degene met het hoogste bedrag per klik bovenaan zal komen te staan.

Facebookcampagne

Als u kiest voor een Facebookcampagne kunt u kiezen om likes te genereren op uw Facebookpagina of om uw eigen website/webshop te promoten. Hierdoor wordt uw bereik groter en zal uw pagina vaker worden weergegeven. Het voordeel hiervan is dat u snel veel verkeer naar uw pagina of website krijgt.
Tegenwoordig zit bijna iedereen op social media. Zo zijn er dus ook veel potentiële klanten op Facebook waar ook uw advertentie voorbij komt. Zodra deze personen de pagina leuk vinden zal deze ook weer zichtbaar worden bij de vrienden van deze persoon. Zodra er een andere persoon uit zijn of haar vriendenlijst weer op de advertentie klikt, zal deze ook weer onder zijn of haar vrienden zichtbaar zijn. Zo hebt u binnen de kortste keren een groot aantal bezoekers op uw pagina of website.
Om deze reden is Facebook één van de beste manieren om een campagne te starten voor uw bedrijf!

Drukwerk

Als u liever wilt adverteren door middel van drukwerk kan dit ook. Wij kunnen dan de flyers voor u ontwerpen en deze laten verspreiden via de post. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor flyers, visitekaartjes, posters en meer.
Zo kunnen wij een nieuw ontwerp maken of een al bestaand ontwerp opnieuw laten drukken. Wij zorgen dat uw drukwerk past bij uw huisstijl. Als u een (nieuwe) huisstijl nodig hebt kunt u voor meer informatie kijken op onze pagina voor logo’s en huisstijlen.
Wij zullen vervolgens samen met u bespreken wat voor drukwerk u precies nodig hebt en wat uw ideeën hierover zijn. Op deze manier zetten wij uw ideeën om in een mooi ontwerp dat we vervolgens voor u kunnen laten drukken.

Enkele voorbeelden

  • Flyers
  • Visitekaartjes
  • Posters
  • Stickers
  • Autostickers
  • Raamstickers
  • Catalogus
  • Vlaggen
  • Borden (reclameborden)

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van drukwerk dat wij kunnen leveren. Mocht u iets anders in gedachten hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen, we kunnen altijd kijken wat de mogelijkheden zijn.