Social media

Tegenwoordig maken veel bedrijven gebruik van social media. Zo kunt u een groter bereik creëren door uw bedrijf ook aan te melden op social media. Enkele voorbeelden van social media zijn Facebook, Twitter en Google+.
Bij SG-Webdesigns kunt u ervoor kiezen om uw social media door ons bij te laten houden. Zo kunnen wij, wanneer u een nieuwsbericht voor uw website hebt, dit bericht ook delen via uw social media-accounts.

Als u ervoor kiest om door ons een website of webshop te laten maken en u hebt zelf nog geen social media-accounts dan kunnen wij deze voor u aanmaken. Wij verzorgen dan uw Facebook, Twitter of andere gewenste social media-accounts.

Een ander voordeel van social media is dat u hier kunt adverteren. Zo kunt u via Google Adwords bovenaan komen te staan bij de zoekresultaten op Google. Op Facebook kunt u een campagne starten om meer likes op uw Facebookpagina te creëren of om uw eigen website/webshop te promoten. Voor meer informatie over het adverteren op social media kunt u terecht op de pagina  adverteren en drukwerk.

Google Places

Als u door ons de website of webshop laat maken melden wij u altijd aan bij Google places. Dit houdt in dat mensen die uw bedrijf zoeken langs de zoekresultaten een kaart met de locatie van uw bedrijf te zien krijgen. Hier heeft de klant de mogelijkheid om vlug een routebeschrijving naar uw bedrijf op te vragen.

Na het aanvragen van Google places ontvangt u binnen 2 weken een code per post. Zodra u deze code naar ons doorgestuurd hebt kunnen wij het bedrijf verifiëren en zal het kaartje op Google zichtbaar worden.
Bij het aanvragen van Google places wordt er automatisch een Google+ pagina aangemaakt. Als hier foto’s op geplaatst worden komen deze terug bij het kaartje naast de zoekresultaten op Google.