Websites en webshops

Bij ons kunt u terecht voor een eenvoudige website, maar ook voor een gecompliceerde webshop met vele opties. U kunt ervoor kiezen om een onderhoudsabonnement af te sluiten zodat wij uw website bijhouden als het gaat om nieuwsberichten of het doorvoeren van wijzigingen of u kunt ervoor kiezen om deze wijzigingen zelf aan te brengen.

CMS

Wij kunnen uw website voorzien van een CMS zoals WordPress, ModX, OpenCart en Magento. CMS staat voor Content Management Systeem. CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op relatief eenvoudige wijze een internetsite of intranet te beheren. Met CMS kunt u zelf, zonder hulp van een websitebouwer, teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en/of afbeeldingen op uw site plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld met een Wysiwyg-editor.

Responsive webdesign

Een website met een responsive design is geoptimaliseerd voor alle apparaten. Het ontwerp van een responsive design schaalt mee met de afmetingen van een scherm zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid.
Tegenwoordig bekijkt de meerderheid van de bezoekers uw website of webshop op een mobiele telefoon of tablet. Het is daarom erg handig als uw site geoptimaliseerd is.

Websites en webshops

Bij SG-Webdesigns worden alle websites en webshops op maat gemaakt. Zo heeft elke website een uniek ontwerp. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op de pagina logo’s en huisstijlen.

Bij ons kiest u zelf hoeveel pagina’s en welke modules u op de site wilt. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een slider op de homepage of een contactformulier op de contactpagina te plaatsen of u kiest voor beide. Wij gaan eerst samen met u om de tafel zitten en bespreken welke modules u precies op de website of webshop wilt hebben en hoe het eruit moet komen te zien.

Onze webshops ondersteunen diverse betaalsystemen zoals Ideal, Creditcard, Visa, Mastercard, PayPal en meer. U kunt dus zelf aangeven welke betaalsystemen er bij u op de webshop vermeld worden.