Over ons

Voor het maken van een website of webshop bent u bij SG-Webdesigns aan het juiste adres.
SG-Webdesigns is een online reclamebureau dat is opgericht in 2014. Ons team heeft jarenlange ervaring in webdevelopment en is goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet.

Bij ons kunt u terecht voor een eenvoudige website, maar ook voor een gecompliceerde webshop met vele opties. U kunt ervoor kiezen om een onderhoudsabonnement af te sluiten zodat wij uw website bijhouden als het gaat om nieuwsberichten of het doorvoeren van wijzigingen of u kunt ervoor kiezen om deze wijzigingen zelf aan te brengen. Wij kunnen uw website dan voorzien van een CMS zoals WordPress waardoor het eenvoudig wordt om zelf een kleine wijziging van tekst op een pagina of in een bericht aan te brengen.

Wat doen wij

U kunt bij ons terecht voor diverse diensten zoals het laten maken van een website of webshop maar ook voor adverteren, drukwerk, logo’s, huisstijlen en meer. Voor al onze diensten kunt u in ons menu kijken onder het kopje diensten.
Wij proberen de klant altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zo kijken we naar de wensen van de klant, gaan we samen met de klant kijken wat ze op de site willen laten zien, wat ze met de site willen bereiken en hoe we dit het beste kunnen realiseren.

Waar staat SG-Webdesigns voor

Bij SG-Webdesigns is het belangrijk dat de klant tevreden de deur uit gaat. Zo maken wij eerst een ontwerp voordat we beginnen met het bouwen van de website. Hierdoor voorkomen we dat we extra uren bezig zijn met het ombouwen van de site en dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Zo is bij SG-Webdesigns de prijs/kwaliteit verhouding ook een zeer belangrijk onderwerp.